TRX

Leid de groep

Waar de 2021 RAMT TRX ook gaat, de rest volgt. Dus blijf de rest voor. Baan uw eigen weg vooruit. Achter het stuur van de TRX, met zijn 702 HP Supercharged 6.2L HEMI V8-motor, zult u altijd koploper zijn.

BRANDSTOFVERBRUIK STAD 23,5 L/100KM, SNELWEG 17,0 L/100KM, GECOMBINEERD 21,0 L/100 KM.

CO2-EMISSIE: GECOMBINEERD 506 G/KM.

CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

Motor: 6,2 Kompressor
Max. vermogen : 702 HP (523 KW)
Nm: 881 Nm bij 4.800 tpm

*Alle statistieken en modellen die op deze site worden weergegeven, zijn gebaseerd op het Amerikaanse modeltype. De afgebeelde auto’s zijn gebaseerd op de Amerikaanse specificaties. De EU-specificaties zullen binnenkort worden bijgewerkt.

The Heart of a Legend

Ja, de TRX is de krachtigste straatlegale productie-halfton pick-up ooit gebouwd.
Maar waarom zou je er in hemelsnaam alleen op straat mee rijden?

[Sound of 6.2L Supercharged V8 Engine] A Billet Silver 2021 Ram 1500 TRX charges through a dune-filled desert plain—tackling small bumps and moguls with confidence thanks to its Bilstein Black Hawk e2 shocks. The camera angle cuts to inside the wheel-well of the truck, where we see the shocks and control arms articulate to accommodate the challenging terrain.

702

HP

BRANDSTOFVERBRUIK: GECOMBINEERD 18,5 L/100 KM.

881

NM KOPPEL

CO2-EMISSIE: GECOMBINEERD 506 G/KM.

4.5 SEC

VAN 0 NAAR 100km/h

CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

SUPERCHARGED 6.2L HEMI® V8

Wanneer je motor het beste vermogen en koppel in zijn Categorie heeft, heb je geen kunstmatige geluidsversterkingen nodig om een authentiek geluid te creëren.

BRANDSTOFVERBRUIK: GECOMBINEERD 18,5 L/100 KM.
CO2-EMISSIE: GECOMBINEERD 506 G/KM.
CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

start de motor

KRACHTIGE
SUPERCHARGER

De supercharger met dubbele schroef levert bijna onmiddellijk koppel, heeft een maximumsnelheid van 14.600 t/min en kan de boostdruk regelen tot een verbazingwekkende 0,76 bar.

BRANDSTOFVERBRUIK: GECOMBINEERD 18,5 L/100 KM.
CO2-EMISSIE: GECOMBINEERDE 506 G/KM.
CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

ENORME AIRBOX

Het krachtige luchtinlaatsysteem filtert vier keer zoveel vuil en stof als de concurrentie, terwijl het tot 32,9 liter lucht per minuut verbruikt.

LEGENDARISCH MOTORBLOK

Een robuust gietijzeren blok houdt een gesmede stalen krukas met inductiegeharde lagers op zijn plaats. Dit alles is ontworpen om een ontstekingsdruk van 110 bar te weerstaan – het equivalent van 9072 kg aan kracht.

BRANDSTOFVERBRUIK: GECOMBINEERD 18,5 L/100 KM.
CO2-EMISSIE: GECOMBINEERDE 506 G/KM.
CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

[Sound of 6.2L Supercharged V8 Engine] A Flame Red 2021 Ram 1500 TRX is pictured speeding across dusty terrain with steep, rocky cliffs pictured in the distance. The truck accelerates as it turns sharply, a plume of dust and sand following behind.

PRESTATIE STATISTIEKEN

Een reeks aanpasbare prestatie- en off-roadpagina’s, ontworpen om de prestaties van het voertuig precies af te stemmen op uw rijbehoeften, zijn geïntegreerd in de digitale cluster en het enorme 12-inch touchscreen.

Launch control

LAUNCH CONTROL

TRX is de eerste Ram pick-up die is uitgerust met Launch Control met Launch Assist, die het toerental van de motor regelt en feedback over wielslip controleert om altijd de snelst mogelijke acceleratiesnelheid te bereiken.

Dashboard

Dashboard

Controleer onmiddellijke metingen van paardenkracht, stuurhoekmetingen, persoonlijke records en meer-alles in een aanpasbaar dashboard.

Dyno/Motor

DYNO/MOTOR

Meet je piekvermogen, koppel en Supercharger druk tijdens elke run met een geïntegreerde dynamometer. Vergelijk het vervolgens met eerdere records.

BRANDSTOFVERBRUIK: GECOMBINEERD 18,5 L/100 KM.
CO2-EMISSIE: GECOMBINEERD 506 G/KM.
CO2-EFFICIËNTIEKLASSE: G.

Voertuigdynamica

VOERTUIGDYNAMICA

Gebruik de pagina Voertuigdynamica om de optimale stuurhoek in te stellen, uw assen te blokkeren en de overbrenging van uw versnellingsbak te moduleren.

BEGIN UW HEERSCHAPPIJ

TRX is een prestatiegerichte truck en een terreinwagen, ontworpen om u de controle te geven over alle 702 paarden in steeds wisselend terrein.

[Sound of 6.2L Supercharged V8 Engine] A Flame Red 2021 Ram 1500 TRX is seen speeding up a sandy dune while the growl from the truck’s massive 5-inch exhaust tips is heard in the background. In the next shot, a Billet Silver 2021 Ram 1500 TRX ascends another dune. Inside the vehicle, a driver’s gloved hands grip the steering wheel, showcasing the Ram’s head logo in the center. The final shot is of the silver TRX gliding as it turns across the crest of the dune.

30 cm

BODEMVRIJHEID

35.5 cm

VEERWEG ACHTERVERING

33 cm

VEERWEG VOORVERING

BILSTEIN® SCHOKDEMPERS

Het gloednieuwe Bilstein® Black Hawk® e2 schokdempersysteem is het meest geavanceerde dat ooit op een (productie)Pick-up truck werd aangeboden en het is enkel te vinden op de TRX.

STUUR MET PLATTE BODEM

Het eerste prestatiegerichte stuurwiel op een Ram Truck heeft geïntegreerde aluminium schakelflippers, een platte bodemvorm en beschikbare koolstofvezel en Alcantara® suède accenten – precies wat je mag verwachten in een prestatiegerichte truck.

ACHT RIJMODI + VALET

Vanuit een exclusieve schakelbank past TRX zich aan uw commando aan met op prestaties afgestemde rijmodi voor on- en off-road-excursies.

Sport Modus

Snellere schakeltijden, een strakkere ophanging, een koppelverdeling van 30/70 en een op sport afgestemde stabiliteitscontrole geven de TRX de optimale afstelling voor performance-trucks op verharde oppervlakken.

Sneeuw Modus

Waarom zou het weer uw prestaties beperken? TRX maakt gebruik van een initiële koppelverdeling van 45/55 en beheert het motorvermogen voor optimale startprestaties op sneeuw en ijs.

Aanpassen op maat Modus

TRX wacht op uw commando. Creëer een rijervaring op maat door het stuurgevoel, de koppelverdeling, de stevigheid van de ophanging en nog veel meer in te stellen.

Modder/Zand Modus

In diepe zand- en modderomstandigheden gebruikt TRX een 45/55 initiële koppelsplitsing en worden zowel het gasbeheer als de koppelverdeling gekalibreerd om wielslip te beperken en de tractie te verbeteren.

Rots Modus

Als u rotsblokken in het vizier krijgt, schakelt TRX naar een extra lage versnelling en gebruikt het een koppelverdeling van 50/50. Bovendien houdt een Selec-Speed® Control een ingestelde snelheid aan voor een gecontroleerde afdaling.

Baja Modus

In de duinen verkort deze terreinwagen de schakeltijden met 68%, zet hij zijn vering op volledige demping en laat hij gematigd overstuur toe voor maximaal rijplezier.

GEÏNSPIREERD DOOR DE NACHTMERRIES VAN DE CONCURRENTIE

Niet verschieten. Met 20 cm extra totale breedte, massieve 35-inch banden en een dreigende houding, TRX bevestigt zichzelf als de meest gespierde truck die ooit onze fabriek verlaten heeft.

[Sound of 6.2LSupercharged V8 Engine accelerating] A Billet Silver 2021 Ram 1500 TRX is pictured from a wide angle as it accelerates through a desolate desert plain. The second shot reveals the entire vehicle, as seen from the front right corner. A third shot focuses on the 35-inch Goodyear Wrangler Territory All Terrain tires and all-new Bilstein Black Hawk e2 shock system. The final shot depicts the 2021 Ram 1500 TRX turning in slow motion, leaving a plume of dust in its trails.

VANG WAT LUCHT

Een dreigende grille, een functionele luchtinlaat en een doorlopende R-A-M badge zorgen voor een onbelemmerde luchtstroom naar de motor. Bovendien zorgen de geïntegreerde amberkleurige identificatielampen voor een kenmerkende look.

LED KOPLAMPEN

Een Adaptive Forward Lighting-systeem is standaard op de TRX met premium LED Smartbeam Intelligent Headlamps zodat anderen u altijd zien aankomen.

BREDE SPATBORDEN

De spatborden en box-outers zijn 20 cm naar voren gebogen om plaats te bieden aan een Breed spoor, terwijl zeven strategisch geplaatste luchtstroomvoorzieningen zorgen voor optimale koeling en aerodynamica via functionele scoops, warmteafzuigers, luchtgordijnen en ventilatieopeningen.

BESCHIKBARE ACCESSOIRES

Beschikbare Mopar® accessoires, zoals de op het bed gemonteerde reservewiel(en)drager en RamBar, zijn ontworpen om de TRX aan te passen aan uw individuele stijl.

HIGH PERFORMANCE UITLAAT

Zet een stap achteruit. Een op prestaties afgestemd dubbel uitlaatsysteem gebruikt twee resonantievrije pijpen om een boeiende grom te laten horen uit de massieve 5-inch matzwarte uitlaatuiteinden.

[Sound of 6.2L Supercharged V8 Engine accelerating] A continuous bird’s-eye view of a Billet Silver 2021 Ram 1500 TRX as it performs 360-degree donut spins upon the loose desert sand. The camera quickly cuts away. In the final shot, the TRX disappears but a swirling plume of dust remains.

EEN IMPOSANTE VOETAFDRUK

ALUMINUM VELG

Het matzwarte 18-inch aluminiumwiel is het perfecte gereedschap om door modder en zand te scheuren.

BESCHIKBAAR WIEL MET BEADLOCK-CAPACITEITEN

Voor het ultieme vertrouwen in het terrein is er een 18″” glanzend zwart aluminum wiel verkrijgbaar.

EXCLUSIEF LOOPVLAK

35-inch Goodyear Wrangler Territory Rugged Terrain-banden zijn ontwikkeld voor de TRX en zijn extreme off-roadcapaciteiten. Met een loopvlak dat gericht is op tractie en zijwanden die geschikt zijn voor beadlock, zullen ze zeker indruk maken op meer dan alleen de weg.

KROON JEZELF

Eersteklas materialen, ongewoon raffinement en onze nieuwste technologieën overheersen in de TRX.

Tech

Head-Up Display (HUD)

Head-Up Display (HUD)

De volledig nieuwe HUD fungeert als uw virtuele cockpit en projecteert een waaier aan aanpasbare informatie op de voorruit.

19-Speaker Harman Kardon® Premium Audiosysteem

Harman Kardon® Premium Audiosysteem

Een beschikbaar 900-watt Harman Kardon® Premium Audio System heeft 19 luidsprekers en is voorzien van exclusieve materialen die alleen in de TRX te vinden zijn.

/

HET ZIT ‘M ALLEMAAL IN DE DETAILS

AUX-knoppen

Een geïntegreerde schakelaar biedt tot zes extra knoppen, en een beschikbaar Trailer Reverse Steering Control-systeem.

Centrale versnellingspook

Prestaties staan centraal met een kenmerkende centraal gemonteerde versnellingspook met een manuele schakelmodus.

TRX-badges

Met TRX-exclusieve badges op de afdekking van de middenconsole en het dashboardkastje zullen u en uw passagiers zich de naam ongetwijfeld altijd herinneren.

Aluminium schakelpaddles

Voor de allereerste keer in een Ram Truck zijn aluminium schakelpaddles geïntegreerd in het stuur met vlakke onderkant.

ONZE BEKROONDE LINE-UP

TRX is onze nieuwste toevoeging aan een indrukwekkende reeks krachtige trucks. Ontdek waarom meer mensen overstappen op Ram dan ooit tevoren.

Fuel consumption
comb.

CO2-emission
comb.

CO2-efficiency
class

BACK TO TOP