Explore Shocktech

INFÖRANDE AV RAM-AKTIVA TERRAINDYNAMIK

Endast TRX kan skryta med Bilstein® Black Hawk® e2-stötar, som kontinuerligt anpassar sig till varierad terräng.

BILSTEIN® ALGORITM

En egen kontrollalgoritm är utformad kring TRX: s extrema prestandabehov. Den övervakar fordonssensorer och anpassar sig kontinuerligt till hastighet, gasläge, bromsmoment, styrvinkel och mer. Detta ger optimal kroppskontroll på vägen och utanför.

UTFORSKA BILSTEIN®-TEKNIK

Dual-Valve Technology

Dual-Valve-tekniken gör att systemet oändligt kan justera både kompression och rebound-krafter vid varje stötdämpare. Beroende på terräng och förarens inmatning skräddarsyr systemet signalen som skickas till var och en av de åtta ventilerna på TRX med extraordinär precision.

Högtrycksflätade slangar av rostfritt stål

Varje slang är skyddad av ett flätat ytterskikt i rostfritt stål och förseglas med en metall-mot-metall-process som är gemensam för flyg- och motorsportapplikationer. Detta gör att de kan motstå temperaturer upp till 275 ° F, rymma tryck över 5800 psi och skydda mot nötning och korrosion.

Fjärrbehållare

Varje chock drivs av en trycksatt kvävgasladdning i en oberoende fjärrbehållare. Detta frigör utrymme i stötdämparen för kolvstångsfärd, vilket möjliggör extrem fjädring.

ZoneControl® Jounce Cut Off

När stötdämparna närmar sig full kompression efter en hård landning går en sekundär kolv i ingrepp för att förhindra botten. Denna patenterade hydrauliska kuddteknik är anpassad speciellt för TRX.

BACK TO TOP