Explore Shocktech

INTRODUCTIE VAN RAM ACTIVE TERRAIN DYNAMICS

Alleen TRX beschikt over Bilstein® Black Hawk® e2-schokdempers, die zich voortdurend aanpassen aan gevarieerd terrein.

BILSTEIN® ALGORITME

Een eigen regelalgoritme is ontworpen rond de extreme prestatiebehoeften van de TRX. Het controleert de voertuigsensoren en past zich voortdurend aan de snelheid, de gasklepstand, het remkoppel, de stuurhoek en nog veel meer aan. Dit zorgt voor een optimale carrosseriecontrole op de weg en off-road.

VERKEN BILSTEIN® TECHNOLOGIE

Dual-Valve Technologie

Dankzij de Dual-Valve-technologie kan het systeem zowel de ingaande als de uitgaande kracht bij elke schokdemper traploos aanpassen. Afhankelijk van het terrein en de input van de bestuurder, past het systeem het signaal dat naar elk van de acht kleppen van de TRX wordt gestuurd met een buitengewone precisie aan.

Hoge-druk roestvrijstalen gevlochten slangen

Elke slang wordt afgeschermd door een gevlochten roestvrij stalen buitenlaag en afgedicht met een metaal-op-metaalprocédé dat gebruikelijk is in de ruimtevaart en de motorsport. Hierdoor zijn ze bestand tegen temperaturen tot 135 graden celcius, kunnen ze een druk aan van meer dan 400 bar en zijn ze beschermd tegen slijtage en corrosie.

Reservoirs op afstand

Elke schokdemper wordt gevoed door een stikstofgasvulling onder druk in een onafhankelijk reservoir op afstand. Hierdoor komt er in de schokdemper ruimte vrij voor de slag van de zuigerstang, waardoor extreme veeruitslag mogelijk wordt.

ZoneControl® schokdemperuitschakeling

Wanneer de schokdempers na een harde landing de volledige compressie naderen, grijpt een secundaire zuiger in om te voorkomen dat de schokdemper te diep gaat. Deze gepatenteerde hydraulische schokdempertechnologie is specifiek afgestemd op TRX.

BACK TO TOP